Monta magneettia jäi käteen.

Siis radalla on magneetteja joita ei huomaakkaan. tuomari muiden muassa. kannattas ain kattoo mitä koira näkee. ja ei saa hukata koiraa. Ja noh nii taas sain kuulla sen et sul on hyvä koira(mut sun päällä on tekemistä vielä, ei se sitä kyl äänee sanonu) joo mä tiedostan tän asian.

Tiian avustuksel löysin vihdoin ohjelman millä saa ratoja tehtyy tosin eihän ne ihan todenmukaisia ole mut sinnepäin

Noh siis Anne oli laatinu meille radan ja  ensimmäinen pommi oli jo kolmannel esteel ku hyppy-hyppy-A ois ollu suora linja mut A:n vasemmalta puolelt lähti putki A:n ali ja sinnehän ois pitäny päästä mut A: llehan sitä tietyst mentiin... kaikki siihen kompuroi mut loppupeleis Annen linjan piirtojen ja pienen koiran vekkauksen avulla saatiin ne sinne putkeen... Sit käytiin hyppää hyppy ja kierrettiin takas A:lle siin ei ongelmaa sit ois ollu kolmen hypyn kuvio jotka koira ois lukinnu ja lukitsikin muutaman kerran jälkee ite ku ois vaan luottanu ja ohjannu oikein... sit sikaani putki niis voittaa kuulemma 1-2s radalla et tiedoks vaan ja nyt voi sanoo et se on onneks tarpeeks pitkä aika et kerkes hypylle ottaa vastaan siit vasemmalle hyppy takaakierona(jälkeenpäin kokeiltuna jaakotuksel tuli lyhyempi kaari) toinen ja välistä vetona toinen sieltä putkeen jonne mä carmenin sit hukkasin ku jätin sen selän taakse se on mulla yleinen ongelma. sieltä hyppy ja oikealle heti kepit(tätä yhdistelmää kokeiltiin kans jaakotuksel ja yllättävän hyvin onnistu kunhan vaan sais oman pään pelaamaan. kepeilt hypylle ja tähän Anne puhui ns. 13. kepistä et tulis hyvä linja seuraavalle hypylle(siis kun keppeihin mentiin sisälle oikealt puolelt ni tulee viimesest välist ulos mut jotta tuli hyvä linja pujottelis näkymättömän 13. kepin lisää...) hypyn jälkee sikaanputki uudelleen ennen kahta hyppy linjaa kerkes leikkaa oikealle puolelle(koiral kestää sikaanis) kahdest hypyst jälkimmäinen pitää saattaa kunnol et koira kans hyppää sen eihän(ei oikein hallin seinä houkuttele ja muutenkin koirat hinkuu kuulemma ain radan keskelle) hypyltä putkeen heitto, puolen vaihto mut ei saa unohtaa taas koiraa taakseen nyt siis meno suunnas vasemmal puolel, koska seuraavan puomin jälkeen enää vika hyppy eteen mut jos tulee oikeet puolt ja ei kerkee juoksee koiraa kiinni ja juoksee oikealla puolen ja koira kääntää päätään käsky ääntä kohti saattaa koira hypätä hypyn joka on puomilta hieman vinoss oikealle.

Wau mä sain kaiken takutettuu mun pääst tähän koneelle ehkä nyt sit jatkos muistan ne tuol agilitytreeneis ja hamas tulevaisuudes kisois. joo ja tost kässärist tulee varmeen ehkä selkeempää jos saan skannattuu sen radan. nyt on sit molemmat sit ihan rätti omistaja et koira. Mut oli kuitenkin antoisa päivä näitä lisää. Huomen sit kannustaa ja jännää mistyn, ruun ja ruutin tokokisoja purinalle.