Jeps elikkäs nää ois niinku nyt oikeesti 2-luokkalaisia...

Olin asettanut itselleni tavoitteeks et tän vuoden puolel ollaan kakkosissa ja hups heikkaa sinnehän me päästiinkin. Toiveet toteutuivat Lappeenrannassa lauantaina. Oltiin mini1 agilityradalla neljänsiä nollallamme, mut onneks ykkösis sil sijoituksel ei niin oo välii. Kakkosis pitääkin sit olla jo kolmen parhaan joukos tai osallistuja määrist riippuen riittää vähän kehnompi sijoitus.

Päästiin me sitä kakkosten hyppy rataa koittamaankin ja voih siinäkin ois ollu nolla lähellä mut sit mä jäin auttamatta koirasta jälkeen ja se kerkes kysymään hienolla pyörähdyksellä putken suulla et tännekkö ja siitä sit vitonen. Kyl me sit ainoana tuloksen tehneenä voitettiin se rata, mut ei se sillä vitosella oikeen lohduta... oltas saatu siit sit sekuntti yliaikaakin mut siihen pyörähdykseen se varmaan upposikin... Hieno koira hidas ohjaaja... kait sitä on lähdettävä johonkin juoksukouluun... 

Noh nyt kun kuitenkin saatiin 2-luokka korkattua päätin et me ollaan sit ens toukokuuhun mennes kolmosissa riippuen miten pennut sotkee menoa mut viimeistään agirotuun mennessä.