Jeps eli tältä näytti mein päivän aloitus

Jeps eli ensin aloitettiin hyppy radal ja noh siit tuli carmenin höyryjen päästörata. Kaveri oli niin täpönä tekemäs pitkäst aikaa kisois agia et kepeille taipuminen "väärält"-puolelt oli jo lämppäreis jotain "en mä oo ikinä kuullukkaa"-meininkiä mut silti aattelin et mennään sielt kuitenkin... ois pitäny mennä vaikka peruuttamal(kert kerkesin kuitenkin hyvin tekee persjätön putkelle ni oisin kerenny... jostain syyst carmenil menee aikaa nois putkis...) ni ois takuu varmasti onnistunu kert lämppäreis jo tökki noh... mut siit tuli vaan kaks kieltoo sit lipsahti per.... ja johan koirakin heräs... mentiinkin tosi nätisti keppien jälkeen hyvin valssaten ja liideltiin aina muurille saakka jossa pölläytti palikat ja valu järkyn kauas ku en tarpeeks ajois sanonu mitää... putkelle meni hyvin jäin 15-16 väliin vastaan näyttää ja sit piti pyöräyttää 18 mut ei lähteny tarpeeks pyörähdykseen mukaan vaan hyllytti 18 hyppäämäl sen takaspäin... ja loppu suora... Mut täytyy sanoo et kivaa oli ei tullu tolla radal ku 3. tulosta/20. mut ei se niin vaikee ollu oisko ollu kaikil vähän hallikauden avauksen jännitystä koiril ja omistajil...

 

Sit jatkettiin Agility-radal ja noh nyt jo tän agility-uran perusteel niist on tullu meille se vahvempi osapuoli kuin hyppikset. Tääkin vedettiin tosi hyvin aina 15. asti ja taisin jättää sen vähän liian aikasee yksiksee ja kerkes livahtaa 14 ja 15 välistä väärälle puolelle alun kuvioo muistellen ja hyppäs 15 väärin päin... pikkusen kirpas mut helpotti kun ties et se nolla oli kuitenkin otettavissa.

Näistä positiivi mielikuvista omia kisoja kohti 7.11 purinalle. ja lauantain 6.11 marin oppeihin niitä innolla odottaen.