Joo edellisest päivityksest on vierähtäny piiiitkä tovi.

Talvitreenit loppui ja 3vko tauon jälkeen jatkui kesä treenien merkeis Aasan kans.  Ennnen treenien jatkumista käytiin Kirsin luon Hieronnas ja kakka jäykkänähän neito taas oli. On kyl niin stressi peikko et en yhtään ihmettele jos välil kiristää, sit ku oppis viel lukee Aasan kirjaa et millo on pipi, mut ehkä täs pikku hiljaa rupeis huomaa millo kiristää. Hetken oli jo pelko agilityn jättämisestä, mut nyt taas on ollu paremmas kunnos joten seuraillaan. Agilityst puheen ollen oon onnistunu opettaa Aasalle kepit joo, mut se osaa vaan ne nurjalt puolelt, hyvä niin koska se monelle koiralle vaikeaa mut mihin se oikea puoli jäi??? Tokossakin edetään hiiren askelin... aina silloin kun ohjaajaa hotsittaa ja katsellaan varovasti mitä tuleman pitää...

Carmenin kans jätin ryhmäpaikan vastaanottamatta kun ei me kesäl nyt päästä treenaa kun carmen vihdoin huhtikuun viimeisin päivin aloitti juoksut ensimmäinen astutus oli 7. toukokuuta ja sit kahen päivän välein viel kaks kertaa. Heinäkuun puolel odotettavis siis Hulmukan kenneliin pikku carmeneja ja pikku chilejä. Luonteen ne vois kyl periä isältään, carmenil on liian kova luonne perittäväks.

Donna aloitti pari viikkoo carmenin jälkeen ja pääsee miehen makuun ens viikol  katsellaan nyt että onnituuko... Muuten Donna viettänyt rauhallistaa elämää. Treenaten muiden mukana satunnaisesti.