Donna synnytti 21.7 neljää potraa pentua(1u+3n) Pirkolle Cadinan kenneliin. Väriarvio on äidin värinen eli oranssi/oranssi-soopeli se juuri mitä pirkko hakikin. Donna ja pennut voivat kuulemma hyvin.

Eilen illalla käytiin Aasan ja Riikan & Nessan &Milon kanssa hikitreeneis ojangossa ja kivaa oli. Aasa paasa oli tosin unohtanut 3 viikon lomallaan kepit ja niitä ruvetaan nyt työstämään uudestaan tehtiin myös rataa joka näytti tältä

Oman haasteensa rataan tuovat ojangon 1. kentän järkäle siivekkeet.

Ensin käytiin aasan kans koittaa pimeää putkikulmaa 6, ei tuottanut mitään ongelmaa. 

Sitten koko pätkää rataantutustumises olin aatellu mennä 3. vasemmalt puolelta, mutta rataa tehdessä joutui toteamaan ettei kerkeä ja täytyi tulla 3. oikealta(yläpuolelta) puolelta ja tehdä valssi/persjättö 3-4 väliin. 9-10 väliin veto tai valssi. Valssi huonompi vaihtoehto kun olin jotenkin koko ajan jäljessä ja veto taas huono kun tulee putken ulkokaari ja meinasin ryövätä siinä aasan päälle ja jouduin lyömään liinat kiinni ja silloin aasa myös löi liinat kiinni aivan putken suulla. tähän muutama toisto johan rupesi uppoamaan putkeen. Tätä treeniä pitää tehdä toistekkin ihan vain putkien ja putken ulkokaarien takia.

Misty kelpo kelpie on ollut Aasan seurana, vaikka ei mistyn päälle oikein ymmärräkkään vaikka toinen kuinka yrittä. Joten myös misty pääsi tekemään mini hypyillä rataa ja voi jehna sitä vauhtia. Oli pikku koiran ohjaaja ihan pulassa. mistyn kanssa ei voinut kuvitellakkaan mitään valsseja 3-4 tai 9-10 se oli vaan vedettävä vastakkaisella ja kuljettava 4. laskeutumispuolta ja lähetettävä 5 hypyltä putkeen ja hienosti menikin. sama 10 putkeen täytyi vaan vetää/saada huomio hetkeks ja hirnot irtoamiset putkeen siis unelma. On Taina tehny hienoo kelpo kelpien kanssa niin kuulolla ja irtoavainen. Ainut mihin pikkusen viilasin ja on mistyn heikko paikka on 6 ulostulo kaari meinaa levähtää, mut en voinu mennä putkelta ottaa vastaan kun sit oisin ollu auttamattomasti myöhässä.

Aamulenkin yhteydessä käytiin Aasan kans tekee kontakteja tarketilla. Ja kyllähän ne toimii kun tarketti on mut sit ku ei oo ni paineistuu ja jää puoliväliin... Et semmottii meillä