Aamulla suuntasimme sporttikoirahallille porukkatreeneihin.

Sinne oli kyhätty rata, mut en lähteny revittää sitä, kun huomen on ne kisat(jotka jänskättää ihan simona). Mut tehtiin kontakteja ja keppejä muutaman kerran Aasan ja Carmenin kans. ja voi et ne on päheitä. Aasal alkaa olee kummankin puolen kepit hanskassa, paitsi et oikeelt puolelt meinaa tulla liian nopee pois kaks välii jää käymättä... hmm... näinköhän selvitään kepit huomenna JÄNSKÄTTÄÄ... Carmen teki hienosti kontaktit, mut possuili kontakteilta lähdöiltä... livisti liian aikaisin...kukahan on menny lipsumaan vaatimuksissa(=lyö päätään seinään).

Donna mamma pääs myös tekee ja voi jestas sitä iloa ja riemua sen naama sen kun vain nauroi ;) Mut onhan se mustiaisiin verrattuna hidas, mut kiva sen kans on tehä se on semmonen sunnuntai agilitaaja.

Sit iltapäivään

Kaikkien kans tehtiin seuraamista, jäävä seisomista ja luoksetuloa

C aloitti. Askel siirtymät ok. Itse seuraaminen meinas ruveta keuliin. Muuten silmään hyvää käännös vasempaan -seis oli hieno mut käännös  oikeaan -seis kökkö(valui yli ja joutui korjaa perusasennon) oisko taas katsottava peiliin en varmaan osaa kävellä... samoin täyskäännös-seis valui yli... näitä treenataan jatkossa. muuten kiva ilme ja kontakti.

Seisominen valuu ;(... takapalkalla täpäkämpi näitä lisää... takapalkan pitää olla rasia muuten palkkaa roisto itsensä vaik kuin höpötät et nyt ei mennäkkään sinne vielä.

Luoksetulo stopilla vau! makkara lensi apuna kahteen  otteeseen ensin ja sit ilman ja vaude sehän pysähty kuin seinään.

D jatkoi. Höpön kans aloitettiin takapuoli treenillä siis hivutettiin itseämme vasemmalle kiertäen vasemman jalan pyöriees paikallaan. ja sieltähän pystyi havaitsemaan takapuolen käyttöä... tätä lisää D:lle. Seuraaminen oli kans kerrankin hienoo ei väistäny mua mut ne liike-seis osuudet on ihan hunningolla likka ottaa etäisyyttä hmm... miksi... joku sais analysoida joskus.käännös oikealle onnistuu mut vasemmalle ei kun ei peppu taivu.

Seisominen nakki nenään taktiikalla onnistuu yritin takapalkalla mut reppana meni ihan sekaisin.

Luoksetulo hieno ;) aitsi loppuasento jää mun mieleen liian taakse...

A oli koko tän ajan keränny kierroksia ja ääntely oli erittäin voimakasta siis ei ikinä enää A:ta vikana. Mut seuraaminen toosi nättiä edisti mut sivuetäisyys pysyi jossa nyt kriteerit kun edellisestä treenistä on aikaa. Stopit hienoja samoin käännökset. Ja ennen kaikkea ilme. Tassut kohti taivasta seuraaminen. Seuraavassa treenissä sitten viilataan.

Seisominen mikä se on? A:lla ei mitään hajua seisomisesta aloittakaamme alusta. onko sitä koskaan aloitettu alusta????

Luoksetulo. Vooi kauhia samaan aikaan käveli koira ohi ja Aasaa ahisti eikä pysyny odottamassa. ja minä pöllö en helpottanut tai palkannut siitä et ois pysyny. ni sit ku vihdoin pysy ja kutsuin ei Aasal ollu tietoa saako täältä edes tulla hassu likka. Tyhmä mamma.

Et simmottii meillä.