Jeps joo tää hullu meni ilmottautumaan Turun kv näyttelyyn ja pitihän sinne sit suunnata ku kirje osallistumisest postistakin tuli.

Lauantain 21.1 siis suunnattiin 06.20 kohti turkua ja voi pojat se ajo keli oli hirvee eteensä ei siin tuprus nähny ku normivaloilla pitkistä ei voinu ees unelmoida tai ohituksesta jos joku mummo tai vaari osuu eteen(niitä ei onneks osunu), mut yks samperin citroen berlingo joka ei ollu osannu laittaa omia takavaloja päälle(ei näkyny ku rekkarin valot ja silloin ties et on jo liian lähellä), jossain autois siis kuulemma jossain valo asennos on etuvalot päällä mut jos ei osaa kääntää vipuu tarpeeks jää takavalot pois päältä... kertoi viisaammat...

Noh päästiin hengis perille... ja matkaseuralaiset Taina & Misty aloittivat päivän ollen ROPpeja ONNEA heille!

Sit suunnattiin mein kehää odottelee... pitkäst aikaa carmen osas käyttäytyäomal vuorollaan(ei siis kommentoinu). Liikkumises mulla edelleen opeteltavaa, täl kertaa päätin hidastaa carmenin menoa ettei viskois tassujaan taivaisiin ja taisin onnistua siinä mielestäni aika hyvin. Tuomarin kääntäessä selkänsä temputin kaveria vähän jotta vältyttäisiin äänen käytöltä, tehtiin siis peruuttamista... ;p Kilpailuluokassa meni sit äänen kans melkein överiks mut huomatin siitä et mä määrään nyt ja sehän toimi. Likka oli hiljaa. Tulokseksi kuitenkin vain AVO Eri SA 2... ei me sitä SA:ta ois haluttu ku toinen kert vei eka sijan onneks ei saatu vara-sertiä PN-kehäs eikä sijoituttu.

Jatkan näit löpinöit illan suus uudestaan, nyt täytyy lähtee antaa äänensä vaikuttaa.

Juup eli nyt on velvollisuudet hoidettu ja palataan näyttelyreissuun eli täs viel arvostelu

Rodney Oldham Iso-Britannia

Soundly constructed. comes into her own in profile action. Displaying good reach. Ears well placed. Moderate stop, correct muzzle. Arched to neck. Straight front, but a little too broad. well ribbed. Firm topline. good tailset. Detenition to quaters.

ja sarin suomennos ;P

Hyvin rakentunut. Esiintyy omalla tavallaan. Esiintyy ryhdikkäästi. Korvat hyvin asettuneet. maltillinen seisominen, hyvät lihakset. Kaareva niska. Suora edestä, hieman liian leveä. "kylkiluut" tarkoittanee sopusuhtaista vatsaa ;), Vankka ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys. "ei mitään haisuu" 

Joo-o nyt on tän vuoden näyttelyreissu tehty. Ens vuodelle voi sit kattoo seuraavaa, tai oottaa sinne veteraani ikään. Kyl se aksaaminen on mein juttu, niin kauan kuin vaan voidaan tehdä ;) .