Joo uskokaa tai älkää taina on puhunu varmaan kahden vuoden päivät pullokepeist(4kpl) ja tänää mä sen tein VOU!

Carmen:

Kesti hieman ennen kuin tajus höyryissään et ai nää pullot on keppejä, kun surffaili ensimmäisen välin jälkeen suoraan vaa. No sit ku saatiin jyväst kiinni ni johan teki tyttö töitä... tietyst onhan tää hidasta sisällä verrattuna oikeisiin, mut nyt haettiinkin sisäänmeno ja kulmista ja hyvin onnistui ja välil rytmitin olemal ite kauempana ja kivasti pujotteli kuitenkin loppuun ;)

Sit pullot kasaan ja tehtiin kiertoja(voi naapuri parkoja kun toinen vähän innostuu ain louskuttaa), kiertojen yhteydes sylkkärii, poispäin kääntöö kait(en oo varma mikä se ohjaus on nimeltää) ja jaakotusta... kivasti lähti kaikkiin mukaan poispäinkääntö(ilman turhaa pyörähdystä) ja jaakotus oli vähän uudelleen veivattavia kun ei heti menny jakeluun mut kyl ne sit toisel kertaa jo taipui pieneen kaaliin.

Aasa

Kepit(kuumuu tääkin täti aksas uhkaavan laisesti): Avustuksella kun oli saanu miten carmen tekee rupes Aasakin löytää jujusta juurta. Käsi sotki menoa joten jätin pois ja rytmitin äänellä ja kappas kummaa sieltähän löytyi ihan pujottelua, nurja puoli vaatii tehotreeniä mut kyl sielkii saatiin onnistumisia. Naksauttelin nurjalta puolelta oikeesta sisäänmenosta.

Ohjaustekniikkaa kierto oli aluks aika ihme juttu mut avuilla rues löytää jutusta juurta, sylkkäri taipui hyvin, poispäinkäännöksissä pyörähti turhaan mut sit otettiin hidastetus filmis ja sit löytyi aasalle oikea kulku reitti. jaakotus oli ihan outo(mää lähdin pyörähdykseen liian aikaisin ja aasa palas puoles välis kiertoo takasii).

Donna

Oli ihan oma itsensä. Maailmassa ei ole kiire, mut niin innoissaan tekemässä kuitenkin. kepeil oli ihan pihal(varmaan kesäl viimeks tehty), mut sit rupes pikkuhiljaa liikeradat muistuu mieleen.

Kierto oli outo juttu ku mä sotkin namit kädes, mut ku namit meni taskuun ni sit maltto kiertää. sylkkärit ok. poispäinkääntö onnistuu kun oli ihan namis kiinni. jaakotus oli toooosi outo juttu mut sinnekkin onnistuminen saatiin.

 

Tälläisiä innostumisen puuskia lisää kiitos. Muuten tää ilta menny taas ihan oleiluun. Tykkään talvest mut ens talvest tykkään enemmän, jos vaan saadaan seuran halllirakennettua ja vapaavuoroja on paljon seuran omaan käyttöön.