Jeps eli tälläistä rataa tehtiin lauantain ja hyvin menikii sit kunhan rupes ite muistaa rataa ja sai asenteen kohdalleen. Carmen oli ihan sika hieno mä vaan törppöilin 3 pakkovalssin merkkausessa, 7-8 valssi+persjättö yhdistelmäs ku en malttanu, keppien jälkeises valssis et se suuntautuis enemmän hypyn 12 taakse ja saisin paremman ohjauslinjan A:lle ni carmenkaa ei sujahtais putkeen. Törppöily jatkui 14-17 mun ois pitäny nopeemmin pinkoo karkuun et kerkeen putkelle 17 tekee pakkovalssin ja kuitenkin samal kertoo carmenille et käänny heti 14. putkelta ja sit se pahin kuntotesti oli, kun en luottanu koiraan tarpeeks 18 hypyl ja olin auttamattomasti myöhäs tekee 20-21 välille persjättöö varsinkin kun sen tekemisen ois pitäny aloittaa jo 19 kohdal... Huoah sitä on niin kehno kuntoinen ohjaaja. Ja ne ajatukset täytys saada keskitettyy sitä nollan jahtii varten eikä vaan vähän sinnepäin! Grrr!

 

Lauantain oltiin myös seuraamas tokon maajoukkuekarsinta kisoja ja kannustaa susaa ja ruutia jotka hienosti saivat ykköstuloksen tiukassa arvostelussa ja 4./18. sijan! Siinä tuli taas se fiilis et p.....e kyl mekin joskus päästään evl:n Carmenin kans.

Sunnuntain aamu lenkil Carmen säväytti iloisesti. Oltiin just lauantain susan kans keskusteltu siitä miten ruuti pystyy kiertää pellolla olleet aiv-paalit ja mä totesin et carmen ei pysty kiertää kun puun. Sit piruttain kokeilin kuitenkin semmosen 3 metrin levyisen risukon ympäri mist näki läpi mut ei päässy kulkemaan ja pirskutti sehän kierti koko risukon. Vaude!

Hulmukkalaisten talvipäivien jälkeen iski sit inspiraatio lähtee tokoilee ja Carmenin kans tehtiin juoksuseuruuta et kontakti pysys mut se joutu koko ajan varoo pintaa(edes oli lätäkköjä ja jääkohtia), mut pääsin kuitenkin ain palkkailee kun nosti kontaktin siihen treeniä tällä viikol ja samoten ruutu kuuri.

Donnan ja Aasan kans otettiin sivulle tuloja ja seuruuseen lähtöjä etteivät ottais lähtiessä väljyyttä ja ruutua lätkällä.